MOSCOSO OSPINA, YEISSON ANDRES
Postdoctoral strategic topics
SPECIALITY:
Tecnología de los alimentosScientific discipline:
Food engineering and BiotechnologyTopic:
Nutritional and productive valorization of teff grains (Eragrostis tef) subjected to a germination process. Development of food matrices using their flours and protein concentrates.Workplace
AREA INGENIERIA EN ALIMENTOS Depends on
- UNIVERSIDAD NACIONAL DE QUILMES (UNQ)
- DEPARTAMENTO DE CIENCIA Y TECNOLOGIA
Address: | |
ROQUE SAENZ PE?A 180, 1876 - Bernal - Buenos Aires - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
capacidad de formular, evaluar y tramitar proyectos. Además de experiencia en la innovación de nuevos productos alimenticios.gestión de calidad haciendo uso racional y eficiente de las materias primas (naturales y sintéticas), subproductos y residuos, así como de los recursos renovables y no renovables, para el desarrollo sostenible. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
transformación de materia prima
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
Technological Capacities
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.1. Drink Technology
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 1.3. Food Packaging/Handling
- 1.4. Food Processing
- 1.5. Food Technology
- 2. Food quality and safety
- 2.1. Detection and Analysis methods
- 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
- 2.3. Safe production methods
- 2.4. Traceability of food
- 3. Micro- and Nanotechnology related to agrofood
Key Words
desarrollo raw materialdevelopmentinnovación materia primainnovation
Education
2017 - 2023
Doctor en ciencia y tecnologia
UNIVERSIDAD NACIONAL DE QUILMES
2010 - 2015
Ingeniero de Alimentos
UNIVERSIDAD DEL QUINDIO
2008 - 2010
tecnologo en producción Agrícola
UNIVERSIDAD DEL QUINDIO
CORREA, Maria Jimena
Scientific Research Career at CONICET
CABEZAS, Dario Marcelino
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
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