DOMINGUEZ, NATALIA ESTER
Postdoctoral strategic topics
SPECIALITY:
ciencia y tecnología de los alimentosScientific discipline:
Technological and social development complex projectsTopic:
Study of the stability in refrigeration and freezing of gluten-free laminated doughs based on corn flour and Andean legumes modified by alkaline extrusionWorkplace
CENTRO INTERDISCIPLINARIO DE INVESTIGACIONES EN TECNOLOGIAS Y DESARROLLO SOCIAL PARA EL NOA (CIITED, CONICET-UNJU) Depende de
- CONSEJO NACIONAL DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS Y TECNICAS (CONICET)
- UNIVERSIDAD NACIONAL DE JUJUY (UNJU)
Address: | |
ITALO PALANCA 10, 4600 - San Salvador de Jujuy - Jujuy - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Obtención y caracterización de almidones en su forma nativa Evaluación de sus usos en alimentos. Estudió de almidones y sus propiedades morfológicas, fisicoquímicas y funcionales. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
alimentos
Ingenierías y tecnologías - Otras ingenierías y tecnologías - Alimentos y bebidas
Technological Capacities
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.1. Drink Technology
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 1.3. Food Packaging/Handling
- 1.4. Food Processing
- 1.5. Food Technology
Key Words
PAPAS ANDINASFUNCTIONAL PROPERTIES ANDEAN POTATOESALMIDONESPROPIEDADES FUNCIONALESSTARCHES
Education
2018 - 2024
Doctor en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
UNIVERSIDAD NACIONAL DE JUJUY
2010 - 2016
Licenciado en Tecnología de los Alimentos
FACULTAD DE INGENIERIA, UNIVERSIDAD NACIONAL DE JUJUY
GIMENEZ, Maria Alejandra
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
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