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DOMINGUEZ, NATALIA ESTER

Postdoctoral strategic topics

SPECIALITY:

ciencia y tecnología de los alimentos

Scientific discipline:

Technological and social development complex projects

Topic:

Study of the stability in refrigeration and freezing of gluten-free laminated doughs based on corn flour and Andean legumes modified by alkaline extrusion

Workplace

Address:
ITALO PALANCA 10, 4600 - San Salvador de Jujuy - Jujuy - Argentina

Contact:

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S&T Expertise*

Obtención y caracterización de almidones en su forma nativa Evaluación de sus usos en alimentos. Estudió de almidones y sus propiedades morfológicas, fisicoquímicas y funcionales. *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

alimentos Ingenierías y tecnologías - Otras ingenierías y tecnologías - Alimentos y bebidas

Technological Capacities

  • 8. Agrofood industry
    • 1. Technologies for the food industry
      • 1.1. Drink Technology
      • 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
      • 1.3. Food Packaging/Handling
      • 1.4. Food Processing
      • 1.5. Food Technology

Key Words

PAPAS ANDINASFUNCTIONAL PROPERTIES ANDEAN POTATOESALMIDONESPROPIEDADES FUNCIONALESSTARCHES

Education

2018 - 2024

Doctor en Ciencia y Tecnología de los Alimentos

UNIVERSIDAD NACIONAL DE JUJUY

2010 - 2016

Licenciado en Tecnología de los Alimentos

FACULTAD DE INGENIERIA, UNIVERSIDAD NACIONAL DE JUJUY


Co-directed by
GIMENEZ, MARIA ALEJANDRA
Scientific Research Career at CONICET

Science and Technology Production

Services