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MARCHESINO, MARIANA AGOSTINA

Internal doctoral strategic topics

SPECIALITY:

DESARROLLO DE ALIMENTOS FUNCIONALES

Scientific discipline:

Food engineering and Biotechnology - Agrarian Sciences

Topic:

Development of fermented vegetable beverages with fuctional properties. Microencapsulation of prebiotics and probiotics.

Workplace

INSTITUTO MULTIDISCIPLINARIO DE BIOLOGIA VEGETAL (IMBIV, CONICET-UNC) Depends on
Address:
AV. VELEZ SARSFIELD 299, piso 2, 5000 - Córdoba - Argentina

Contact:

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S&T Expertise*

Lic. en Nutrición con Especialidad en Tecnología de los alimentos. Desempeño actividades relacionadas con desarrollo de nuevos productos alimenticios con destacadas propiedades nutricionales, sensoriales y de salud. Experiencia en calidad (análisis químico-nutricionales y sensoriales), inocuidad e investigación en ámbitos públicos y privados. *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

DESARROLLO DE ALIMENTOS/INGREDIENTES FUNCIONALES DERIVADOS DEL MANI Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages

Technological Capacities

  • 8. Agrofood industry
    • 1. Technologies for the food industry
      • 1.1. Drink Technology
      • 1.5. Food Technology
      • 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
    • 2. Food quality and safety
      • 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
    • 3. Micro- and Nanotechnology related to agrofood

Key Words

DESARROLLO DE NUEVOS PRODUCTOSPEANUTDEVELOPMENT OF NEW PRODUCTSALIMENTOS FUNCIONALESFUNCTIONAL FOODMANÍ

Education

2015 - 2019

Especialista en Tecnología de los alimentos

FACULTAD DE CS.QUIMICAS, UNIVERSIDAD CATOLICA DE CORDOBA

2006 - 2014

Licenciada en Nutrición

FACULTAD DE CIENCIAS MEDICAS, UNIVERSIDAD NACIONAL DE CORDOBA


Directed by
MARTINEZ, MARIA ALEJANDRA
Scientific Research Career at CONICET

Co-directed by
GROSSO, NELSON
Scientific Research Career at CONICET

Science and Technology Production

Services