PARMIGIANI, MICAELA
Internal doctoral strategic topics
SPECIALITY:
Fisicoquímica de alimentosScientific discipline:
Food engineering and Biotechnology - Process EngineeringTopic:
Fermentation of legume flour for the preparation of bakeries enriched with proteins and fiberWorkplace
DEPARTAMENTO DE QUIMICA Y FISICA Depends on
- UNIVERSIDAD NACIONAL DE ROSARIO (UNR)
- FACULTAD DE CS.BIOQUIMICAS Y FARMACEUTICAS
Address: | |
SUIPACHA 531, 2000 - Rosario - Santa Fe - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
-Procesos de separación de proteínas de harinas de legumbres.-Propiedades estructurales y tecno funcionales de proteínas alimentarias. Empleo de técnicas espectrofotométricas.-Fermentación en estado sólido con microorganismos kéfir de harina de legumbres.-Formulación de productos alimentarios con calidad nutricional mejorada. Análisis sensorial. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Proteínas alimentarias
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
Technological Capacities
- 6. Biological sciences
- 6. Industrial Biotechnology
- 6.8. Biopolymers
- 6.12. Fermentation
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 1.5. Food Technology
- 1.4. Food Processing
Key Words
Proteínas alimentariasFermentaciónHarina de legumbresFood proteinsFermentationLegume flour
Science and Technology Production
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