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PARMIGIANI, MICAELA

Internal doctoral strategic topics

SPECIALITY:

Fisicoquímica de alimentos

Scientific discipline:

Food engineering and Biotechnology - Process Engineering

Topic:

Fermentation of legume flour for the preparation of bakeries enriched with proteins and fiber

Workplace

DEPARTAMENTO DE QUIMICA Y FISICA Depends on
  • UNIVERSIDAD NACIONAL DE ROSARIO (UNR)
    • FACULTAD DE CS.BIOQUIMICAS Y FARMACEUTICAS
Address:
SUIPACHA 531, 2000 - Rosario - Santa Fe - Argentina

Contact:

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S&T Expertise*

-Procesos de separación de proteínas de harinas de legumbres.-Propiedades estructurales y tecno funcionales de proteínas alimentarias. Empleo de técnicas espectrofotométricas.-Fermentación en estado sólido con microorganismos kéfir de harina de legumbres.-Formulación de productos alimentarios con calidad nutricional mejorada. Análisis sensorial. *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

Proteínas alimentarias Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages

Technological Capacities

  • 6. Biological sciences
    • 6. Industrial Biotechnology
      • 6.8. Biopolymers
      • 6.12. Fermentation
  • 8. Agrofood industry
    • 1. Technologies for the food industry
      • 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
      • 1.5. Food Technology
      • 1.4. Food Processing

Key Words

Proteínas alimentariasFermentaciónHarina de legumbresFood proteinsFermentationLegume flour

Science and Technology Production

Services