SAPORITTIS, KAREN
Internal doctoral strategic topics
SPECIALITY:
ingredientes funcionalesScientific discipline:
Food engineering and BiotechnologyTopic:
Ultrasound-assisted extraction and modification of chia mucilage for use in functional drinks for the control of diseases related to obesityWorkplace
INSTITUTO DE CIENCIA Y TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS DE ENTRE RIOS (ICTAER, CONICET-UNER) Depends on
- CONSEJO NACIONAL DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS Y TECNICAS (CONICET)
- UNIVERSIDAD NACIONAL DE ENTRE RIOS (UNER)
| Address: | |
| PTE. PERON 1154, E2820 - Gualeguaychú - Entre Ríos - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Licenciada en Bromatología, UNER y Doctorando en Ciencias Químicas, UBA (Área Química Industrial). El doctorado se desarrolla en el estudio de la extracción asistida por ultrasonidos y modificación del mucílago de chía para su uso en bebidas funcionales para el control de enfermedades relacionadas con la obesidad. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Ingredientes funcionales
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
Technological Capacities
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 1.1. Drink Technology
- 1.4. Food Processing
- 1.5. Food Technology
Key Words
Mucílago de chíaLipólisisBebidasChía mucilageLypolisisDrinks
Education
2014 - 2019
Licenciatura en Bromatología
FACULTAD DE BROMATOLOGIA, UNIVERSIDAD NACIONAL DE ENTRE RIOS
MARTINEZ, Maria Julia
Scientific Research Career at CONICET
SOSA, Natalia
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
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