CONDAT, FÉLIX
Internal doctoral fellowship
SPECIALITY:
Productos NaturalesScientific discipline:
Chemical Sciences - BiologyTopic:
ENCAPSULATED 23-METHYL-6-O-DESMETILAURICEPIRONE DERIVATIVES: POTENTIAL USE AS AN ANTIMICROBIAL AND ANTIOXIDANT FOOD ADDITIVEWorkplace
INSTITUTO MULTIDISCIPLINARIO DE BIOLOGIA VEGETAL (IMBIV, CONICET-UNC) Depends on
- CONSEJO NACIONAL DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS Y TECNICAS (CONICET)
- UNIVERSIDAD NACIONAL DE CORDOBA (UNC)
- FACULTAD DE CIENCIAS EXACTAS FISICAS Y NATURALES
Address: | |
AV. VELEZ SARSFIELD 299, piso 2, 5000 - Córdoba - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Carrera de grado: Bioquímico. Pasantía ad honorem desde mayo de 2018 hasta 2019, en CIBICI - CONICET (UNC) área de inmunología, beca del Instituto Nacional del Cáncer. Prácticas especializadas (2018) en el área de biotecnología vegetal del CIQUIBIC - CONICET (UNC) a cargo de la doctora Georgina Fabro. Tecnobeca para la ejecución de prácticas de formación profesional orientadas a actividades científicas, tecnológicas y de gestión, en área de Biología Molecular. Otorgada por Centro de Excelencia en Productos y Procesos (CEPROCOR). Actualmente alumno de la Maestría en Ciencia y Tecnología de los Alimentos en la UNC, y desarrollando tareas de investigación y docencia como becario doctoral (financiado por CONICET) en Facultad de Ciencias Químicas, UNC. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Biología molecular
Natural and exact sciences - Biological sciences - Biochemistry and molecular biology (same as 3.1.10)
Química biológica
Natural and exact sciences - Chemical Sciences - Other chemical sciences
Biotecnología Vegetal
Natural and exact sciences - Biological sciences - Other biological sciences
Ciencia y Tecnología de los alimentos
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
Technological Capacities
- 5. Physical and exact sciences
- 1. Chemistry
- 1.4. Organic Chemistry
- 1.1. Analytical Chemistry
- 1.3. Inorganic Chemistry
- 6. Biological sciences
- 2. Biology/Biotechnology
- 2.4. In vitro Testing, Trials
- 2.5. Microbiology
- 2.2. Cellular and Molecular Biology
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.4. Food Processing
- 1.1. Drink Technology
- 1.5. Food Technology
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 1.3. Food Packaging/Handling
- 2. Food quality and safety
- 2.3. Safe production methods
- 2.4. Traceability of food
- 2.1. Detection and Analysis methods
- 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
- 3. Micro- and Nanotechnology related to agrofood
Key Words
TECHNOLOGYFOOD SCIENCEALIMENTOSTECNOLOGÍAPRODUCTOS NATURALESNATURAL PRODUCTSNANOTECHNOLOGYNANOTECNOLOGÍACHEMISTRYBIOTECHNOLOGYQUÍMICABIOTECNOLOGÍA
Education
2013 - 2018
Bioquímico
FACULTAD DE CIENCIAS QUIMICAS, UNIVERSIDAD NACIONAL DE CORDOBA
CASERO, Carina Noelia
Scientific Research Career at CONICET
BARONI, Maria Veronica
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
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