CONICET Community

CONDAT, FÉLIX

Internal doctoral fellowship

SPECIALITY:

Productos Naturales

Scientific discipline:

Chemical Sciences - Biology

Topic:

ENCAPSULATED 23-METHYL-6-O-DESMETILAURICEPIRONE DERIVATIVES: POTENTIAL USE AS AN ANTIMICROBIAL AND ANTIOXIDANT FOOD ADDITIVE

Workplace

INSTITUTO MULTIDISCIPLINARIO DE BIOLOGIA VEGETAL (IMBIV, CONICET-UNC) Depends on
Address:
AV. VELEZ SARSFIELD 299, piso 2, 5000 - Córdoba - Argentina

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S&T Expertise*

Carrera de grado: Bioquímico. Pasantía ad honorem desde mayo de 2018 hasta 2019, en CIBICI - CONICET (UNC) área de inmunología, beca del Instituto Nacional del Cáncer. Prácticas especializadas (2018) en el área de biotecnología vegetal del CIQUIBIC - CONICET (UNC) a cargo de la doctora Georgina Fabro. Tecnobeca para la ejecución de prácticas de formación profesional orientadas a actividades científicas, tecnológicas y de gestión, en área de Biología Molecular. Otorgada por Centro de Excelencia en Productos y Procesos (CEPROCOR). Actualmente alumno de la Maestría en Ciencia y Tecnología de los Alimentos en la UNC, y desarrollando tareas de investigación y docencia como becario doctoral (financiado por CONICET) en Facultad de Ciencias Químicas, UNC. *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

Biología molecular Natural and exact sciences - Biological sciences - Biochemistry and molecular biology (same as 3.1.10)
Química biológica Natural and exact sciences - Chemical Sciences - Other chemical sciences
Biotecnología Vegetal Natural and exact sciences - Biological sciences - Other biological sciences
Ciencia y Tecnología de los alimentos Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages

Technological Capacities

  • 5. Physical and exact sciences
    • 1. Chemistry
      • 1.4. Organic Chemistry
      • 1.1. Analytical Chemistry
      • 1.3. Inorganic Chemistry
  • 6. Biological sciences
    • 2. Biology/Biotechnology
      • 2.4. In vitro Testing, Trials
      • 2.5. Microbiology
      • 2.2. Cellular and Molecular Biology
  • 8. Agrofood industry
    • 1. Technologies for the food industry
      • 1.4. Food Processing
      • 1.1. Drink Technology
      • 1.5. Food Technology
      • 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
      • 1.3. Food Packaging/Handling
    • 2. Food quality and safety
      • 2.3. Safe production methods
      • 2.4. Traceability of food
      • 2.1. Detection and Analysis methods
      • 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
    • 3. Micro- and Nanotechnology related to agrofood

Key Words

TECHNOLOGYFOOD SCIENCEALIMENTOSTECNOLOGÍAPRODUCTOS NATURALESNATURAL PRODUCTSNANOTECHNOLOGYNANOTECNOLOGÍACHEMISTRYBIOTECHNOLOGYQUÍMICABIOTECNOLOGÍA

Education

2013 - 2018

Bioquímico

FACULTAD DE CIENCIAS QUIMICAS, UNIVERSIDAD NACIONAL DE CORDOBA


Directed by
CASERO, CARINA NOELIA
Scientific Research Career at CONICET

Co-directed by
BARONI, MARIA VERONICA
Scientific Research Career at CONICET

Science and Technology Production

Services