SPOTTI, MARÍA LAURA
POSTDOCTORAL (INTERNA)
SPECIALITY:
Encapsulación mediante técnicas de emulsificaciónScientific discipline:
Food engineering and BiotechnologyTopic:
Development and characterization of plant based oleogels enriched with nanoparticles carrying vitamin B12.Workplace
INSTITUTO DE TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS Depends on
- UNIVERSIDAD NACIONAL DEL LITORAL (UNL)
- FACULTAD DE INGENIERIA QUIMICA
Address: | |
SANTIAGO DEL ESTERO 2829, 3000 - Santa Fe - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Desarrollé mi tesis doctoral en Ciencia y Tecnología de los alimentos en el ITA-UNL-FIQ, y la misma se basó en desarrollar diferentes métodos para la encapsulación de aceite de chía y bacterias probióticas utilizando productos de la reacción de Maillard (PRM) de proteínas de suero lácteo y dextranos. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
aceite de chia, encapsulación, PRM
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
aceite de chia, encapsulación, PRM
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
Technological Capacities
- 8. Agrofood industry
- 2. Food quality and safety
- 2.3. Safe production methods
- 2.4. Traceability of food
- 2.1. Detection and Analysis methods
- 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
- 10. Protecting man and the environment
- 4. Water Management
- 4.5. Industrial Water Treatment
Key Words
PRODUCTOS DE LA REACCION DE MAILLARDMAILLARD REACTION PRODUCTSENCAPSULACION ACEITE DE CHIAENCAPSULATIONCHIA OIL
Education
2018 - 2024
Doctor en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
UNIVERSIDAD NACIONAL DEL LITORAL
2004 - 2014
Licenciada en Biotecnología
UNIVERSIDAD NACIONAL DEL LITORAL
PEREZ, Adrian Alejandro
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
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