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SPOTTI, MARÍA LAURA

POSTDOCTORAL (INTERNA)

SPECIALITY:

Encapsulación mediante técnicas de emulsificación

Scientific discipline:

Food engineering and Biotechnology

Topic:

Development and characterization of plant based oleogels enriched with nanoparticles carrying vitamin B12.

Workplace

INSTITUTO DE TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS Depends on
  • UNIVERSIDAD NACIONAL DEL LITORAL (UNL)
    • FACULTAD DE INGENIERIA QUIMICA
Address:
SANTIAGO DEL ESTERO 2829, 3000 - Santa Fe - Argentina

Contact:

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S&T Expertise*

Desarrollé mi tesis doctoral en Ciencia y Tecnología de los alimentos en el ITA-UNL-FIQ, y la misma se basó en desarrollar diferentes métodos para la encapsulación de aceite de chía y bacterias probióticas utilizando productos de la reacción de Maillard (PRM) de proteínas de suero lácteo y dextranos. *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

aceite de chia, encapsulación, PRM Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
aceite de chia, encapsulación, PRM Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages

Technological Capacities

  • 8. Agrofood industry
    • 2. Food quality and safety
      • 2.3. Safe production methods
      • 2.4. Traceability of food
      • 2.1. Detection and Analysis methods
      • 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
  • 10. Protecting man and the environment
    • 4. Water Management
      • 4.5. Industrial Water Treatment

Key Words

PRODUCTOS DE LA REACCION DE MAILLARDMAILLARD REACTION PRODUCTSENCAPSULACION ACEITE DE CHIAENCAPSULATIONCHIA OIL

Education

2018 - 2024

Doctor en Ciencia y Tecnología de los Alimentos

UNIVERSIDAD NACIONAL DEL LITORAL

2004 - 2014

Licenciada en Biotecnología

UNIVERSIDAD NACIONAL DEL LITORAL


Co-directed by
PEREZ, ADRIAN ALEJANDRO
Scientific Research Career at CONICET

Science and Technology Production

Services