VILLALBA, IVANNA DEL LUJÁN
Internal doctoral fellowship
SPECIALITY:
Ciencia de alimentos - Alimentos funcionales - AntioxidantesScientific discipline:
Food engineering and Biotechnology - Medical SciencesTopic:
Design of a functional food using antioxidant ingredients from the region. Characterization of its antioxidant and nutritional properties, in vitro bioavailability and evaluation of its functionality in vivoWorkplace
INSTITUTO DE CS.QUIMICAS Depends on
- UNIVERSIDAD NACIONAL DE SANTIAGO DEL ESTERO (UNSE)
- FACULTAD DE AGRONOMIA Y AGROINDUSTRIAS
Address: | |
AV.BELGRANO (S) 1912, 4200 - Santiago del Estero - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Licenciada en Nutrición, becaria doctoral y docente universitaria en desarrollo de su tesis del Doctorado en Alimentos en el estudio de subproductos agroindustriales y alimentos regionales. Experiencia en el diseño de alimentos saludables ricos en antioxidantes y en el análisis nutricional, funcional y sensorial de los mismos. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Alimentos funcionales
Medical and health sciences - Health sciences - Nutrition, dietetics
Technological Capacities
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
Key Words
ACTIVE INGREDIENTSFUNCTIONAL FOODSNUTRITIONINGREDIENTES ACTIVOSALIMENTOS FUNCIONALESNUTRICION
Education
2015 - 2019
Licenciada en Nutrición
UNIVERSIDAD CATOLICA DE SANTIAGO DEL ESTERO
NAZARENO, Monica Azucena
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
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Services
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