GILL, TOMÁS RAMÓN
Internal doctoral cit
SPECIALITY:
Ingeniería de alimentosScientific discipline:
Food engineering and BiotechnologyTopic:
DEVELOPMENT, EVALUATION AND OPTIMIZATION OF SALTING PROCESS OF REDUCED SODIUM SOFT CHEESESWorkplace
INSTITUTO MULTIDISCIPLINARIO DE INVESTIGACION Y TRANSFERENCIA AGROALIMENTARIA Y BIOTECNOLOGICA (IMITAB, CONICET-UNVM) Depends on
- CONSEJO NACIONAL DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS Y TECNICAS (CONICET)
- UNIVERSIDAD NACIONAL DE VILLA MARIA (UNVM)
| Address: | |
| AV. ARTURO JAURETCHE 1555, X5900LQC - Villa María - Córdoba - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Beca CIN 2018-2019: "OBTENCIÓN Y CARACTERIZACIÓN DE RECUBRIMIENTOS BIOACTIVOS A PARTIR DE PROTEÍNA DE SUERO PARA SU APLICACIÓN EN QUESOS " *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Desarrollo de microcápsulas y películas bioactivas obtenidas a partir de co-productos alimentarios
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
Technological Capacities
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.4. Food Processing
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 1.3. Food Packaging/Handling
- 1.5. Food Technology
- 2. Food quality and safety
- 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
- 2.3. Safe production methods
- 3. Micro- and Nanotechnology related to agrofood
Key Words
Microcapsules WheySubproductosMicrocápsulasPeliculasCo-productos
Education
2014 - 2019
Ingeniero en alimentos
INSTITUTO ACADEMICO PEDAGOGICO DE CIENCIAS BASICAS Y APLICADAS, UNIVERSIDAD NACIONAL DE VILLA MARIA
2014 - 2017
Técnico Superior en Lechería y Tecnología de Alimentos
ESCUELA SUPERIOR INTEGRAL DE LECHERÍA
LESPINARD, Alejandro Rafael
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
Loading data . . .
Services
Loading data . . .