CONICET Community

AYUNTA, CAROLINA ANABEL

Assistant researcher

SPECIALITY:

Ingeniería en Alimentos

Scientific discipline:

Food engineering and Biotechnology - Food engineering and Biotechnology

Topic:

INNOVATION IN FOOD FORMULATION BY ADDING MODIFIED GOAT MILK PROTEINS.

Workplace

CENTRO DE INVESTIGACION EN BIOFISICA APLICADA Y ALIMENTOS (CIBAAL, CONICET-UNSE) Depends on
Address:
RN 9 KM 1125, 4206 - El Zanjón - Santiago del Estero - Argentina

Contact:

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S&T Expertise*

Experiencia en investigación en el área de fisicoquímica de proteínas y su aplicación en alimentos. Manejo de las técnicas de caracterización fisicoquímica y reología mediante la cual se puede caracterizar y estudiar las propiedades de diferentes sistemas. *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

Alimentos Natural and exact sciences - Chemical Sciences - Physical chemistry, polymer science, electrochemistry

Technological Capacities

  • 8. Agrofood industry
    • 1. Technologies for the food industry
      • 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
      • 1.5. Food Technology
      • 1.4. Food Processing
    • 2. Food quality and safety
      • 2.1. Detection and Analysis methods

Key Words

PROTEINAS DEL SUERO LACTEOWHEY PROTEINSREOLOGÍA RHEOLOGYHYDROCOLLOIDSPHYSICAL CHEMISTRYHIDROCOLOIDESFISICOQUÍMICA

Education

2013 - 2018

Doctor en Alimentos, Orientación Ciencia

UNIVERSIDAD NACIONAL DE SANTIAGO DEL ESTERO

2012

ING. EN ALIMENTOS

UNIVERSIDAD NACIONAL DE SANTIAGO DEL ESTERO

2005 - 2012

Ingeniero en alimentos

FACULTAD DE AGRONOMIA Y AGROINDUSTRIAS, UNIVERSIDAD NACIONAL DE SANTIAGO DEL ESTERO


Co-directed by
PUPPO, MARIA CECILIA
Scientific Research Career at CONICET

Science and Technology Production

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