ANTUÑA, CAROLINA
Internal doctoral fellowship
SPECIALITY:
Levaduras en panificadosScientific discipline:
Food engineering and Biotechnology - BiologyTopic:
Characterization of wild argentinian yeasts to increase regional identity in breadWorkplace
INSTITUTO ANDINO PATAGONICO DE TECNOLOGIAS BIOLOGICAS Y GEOAMBIENTALES (IPATEC, CONICET-UNCOMA) Depends on
- CONSEJO NACIONAL DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS Y TECNICAS (CONICET)
- UNIVERSIDAD NACIONAL DEL COMAHUE (UNCOMA)
| Address: | |
| AV DE LOS PIONEROS 2350, 8400 - San Carlos de Bariloche - Río Negro - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Soy licenciada en Ciencia y Tecnología de los Alimentos y actualmente desarrollo mi Doctorado en Biología trabajando con levaduras nativas en panificados. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Levaduras en Panificados
Natural and exact sciences - Biological sciences - Cell biology, microbiology
Technological Capacities
- 6. Biological sciences
- 2. Biology/Biotechnology
- 2.5. Microbiology
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.4. Food Processing
- 1.3. Food Packaging/Handling
- 1.5. Food Technology
- 1.1. Drink Technology
- 2. Food quality and safety
- 2.3. Safe production methods
- 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
Key Words
PanificadosBreadFood TechnologyLevaduras MicrobiologyMicrobiologíaYeastTecnología de Alimentos
Education
2005 - 2013
Licenciada en Ciencia y Tecnología de Alimentos
FACULTAD DE CIENCIAS EXACTAS Y NATURALES, UNIVERSIDAD DE BUENOS AIRES
2008 - 2008
Pastelera Profesional
INSTITUTO ARGENTINO DE GASTRONOMÍA
ALVAREZ, Lucia Paula
Scientific Research Career at CONICET
LIBKIND FRATI, Diego
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
Loading data . . .
Services
Loading data . . .