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ROLHAISER, FABIANA A

Internal doctoral fellowship

SPECIALITY:

Tecnologias de alimentos

Scientific discipline:

Food engineering and Biotechnology - Food engineering and Biotechnology

Topic:

Development of oil / water emulsions and gelled double emulsions as analogues of fat and its application in gluten-free meat products made with non-traditional meats

Workplace

INSTITUTO DE INVESTIGACIONES EN PROCESOS TECNOLOGICOS AVANZADOS (INIPTA, CONICET-UNCAUS) Depends on
Address:
CMTE. FERNÁNDEZ 755, 3700 - Presidencia Roque Sáenz Peña - Chaco - Argentina

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S&T Expertise*

He desempeñado tareas de investigación en el marco de la beca CIN, dominando técnicas para la determinación de color y textura en alimentos utilizando espectrofotómetro equipado con esfera integradora y texturómetro respectivamente. Además, he adquirido conocimientos en determinación de compuestos fenólicos y flavonoides en alimentos. También he sido ayudante adscripta en la Cátedra de Química Analítica 2. *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

Alimentos funcionales Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages

Technological Capacities

  • 8. Agrofood industry
    • 1. Technologies for the food industry
      • 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
      • 1.5. Food Technology

Key Words

Funtional FoodAntioxidantes NaturalesCarnes No Tradicionales Alimentos FuncionalesNon Traditional MeatsNatural Antioxidants

Education

2010 - 2019

Ingeniero Químico

UNIVERSIDAD NACIONAL DEL CHACO AUSTRAL


Science and Technology Production

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