AVANZA, MARIA VICTORIA
Independent researcher
SPECIALITY:
Química de AlimentosScientific discipline:
Process EngineeringTopic:
Cowpea peptide fractions and polyphenols encapsulated in hydrogels, using starch as a filling agentWorkplace
INSTITUTO DE QUIMICA BASICA Y APLICADA DEL NORDESTE ARGENTINO (IQUIBA-NEA, CONICET-UNNE) Depends on
- CONSEJO NACIONAL DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS Y TECNICAS (CONICET)
- UNIVERSIDAD NACIONAL DEL NORDESTE (UNNE)
- FACULTAD DE CIENCIAS EXACTAS NATURALES Y AGRIMENSURA
Address: | |
AV. LIBERTAD 5460, 3400 - Corrientes - Argentina |
S&T Expertise*
Soy Doctora de la UNNE en la especilidad Química y me desemopeño en el area de la Tecnología de los Alimentos. Manejo varias técnicas analíticas destinmadas al análisis de materias primas. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Proteínas vegetales
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
Technological Capacities
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.4. Food Processing
- 1.5. Food Technology
- 2. Food quality and safety
- 2.1. Detection and Analysis methods
- 2.3. Safe production methods
Key Words
propiedades funcionalesfunctional propertieslegumbresproteinasproteinsbeans
Education
2001 - 2006
Doctor de la Universidad Nacional del Nordeste. Especialidad Química
UNIVERSIDAD NACIONAL DEL NORDESTE
1993 - 2000
Bioquímico
UNIVERSIDAD NACIONAL DEL NORDESTE
Science and Technology Production
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