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CORBALAN, NATALIA SOLEDAD

Adjunctive researcher

SPECIALITY:

TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS

Scientific discipline:

Food engineering and Biotechnology

Topic:

Formulation of active hydrogels containing the antimicrobial MccJ25(G12Y) and/or iron nanoparticles.

Workplace

ESCUELA DE BIOLOGIA Depends on
  • UNIVERSIDAD NACIONAL DE SALTA (UNSA)
    • FACULTAD DE CS.NATURALES
Address:
AV.BOLIVIA 5150, 4400 - Salta - Argentina

Contact:

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S&T Expertise*

Area de especialidad: Biología molecular en procariotas y eucariotas,microbiología y genetica, bacteriocinas , bioconservación, tecnología de los alimentos, cultivos primarios de células eucariotas *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

Biología molecular en procariotas y eucariotas,microbiología y genetica, cultivos primarios de células eucariotas, tecnología de los alimentos. Natural and exact sciences - Biological sciences - Biochemistry and molecular biology (same as 3.1.10)

Technological Capacities

  • 6. Biological sciences
    • 2. Biology/Biotechnology
      • 2.3. Genetic Engineering
      • 2.7. Toxicology
      • 2.2. Cellular and Molecular Biology
      • 2.6. Molecular design
      • 2.4. In vitro Testing, Trials
      • 2.10. Synthetic Biology
      • 2.1. Biochemistry/Biophysics
      • 2.5. Microbiology
      • 2.11. Protein Engineering
  • 8. Agrofood industry
    • 1. Technologies for the food industry
      • 1.3. Food Packaging/Handling
      • 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
      • 1.5. Food Technology

Key Words

BIOLOGÍA MOLECULAR PROCARIOTA Y EUCARIOTAGENETICA TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOSMOLECULAR BIOLOGYGENETICSFOOD TECHNOLOGYMICROBIOLOGÍAMICROBIOLOGY

Education

2008 - 2012

Doctor en Ciencias Biológicas

UNIVERSIDAD NACIONAL DE TUCUMAN

2000 - 2006

Licenciada en Biotecnología

UNIVERSIDAD NACIONAL DE TUCUMAN


S&T HR Training

Director of

Co-director of

Science and Technology Production

Services