CORBALAN, NATALIA SOLEDAD
Adjunctive researcher
SPECIALITY:
TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOSScientific discipline:
Food engineering and BiotechnologyTopic:
Formulation of active hydrogels containing the antimicrobial MccJ25(G12Y) and/or iron nanoparticles.Workplace
ESCUELA DE BIOLOGIA Depends on
- UNIVERSIDAD NACIONAL DE SALTA (UNSA)
- FACULTAD DE CS.NATURALES
Address: | |
AV.BOLIVIA 5150, 4400 - Salta - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Area de especialidad: Biología molecular en procariotas y eucariotas,microbiología y genetica, bacteriocinas , bioconservación, tecnología de los alimentos, cultivos primarios de células eucariotas *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Biología molecular en procariotas y eucariotas,microbiología y genetica, cultivos primarios de células eucariotas, tecnología de los alimentos.
Natural and exact sciences - Biological sciences - Biochemistry and molecular biology (same as 3.1.10)
Technological Capacities
- 6. Biological sciences
- 2. Biology/Biotechnology
- 2.3. Genetic Engineering
- 2.7. Toxicology
- 2.2. Cellular and Molecular Biology
- 2.6. Molecular design
- 2.4. In vitro Testing, Trials
- 2.10. Synthetic Biology
- 2.1. Biochemistry/Biophysics
- 2.5. Microbiology
- 2.11. Protein Engineering
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.3. Food Packaging/Handling
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 1.5. Food Technology
Key Words
BIOLOGÍA MOLECULAR PROCARIOTA Y EUCARIOTAGENETICA TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOSMOLECULAR BIOLOGYGENETICSFOOD TECHNOLOGYMICROBIOLOGÍAMICROBIOLOGY
Education
2008 - 2012
Doctor en Ciencias Biológicas
UNIVERSIDAD NACIONAL DE TUCUMAN
2000 - 2006
Licenciada en Biotecnología
UNIVERSIDAD NACIONAL DE TUCUMAN
Science and Technology Production
Loading data . . .
Services
Loading data . . .