BERTI, SOFIA
Postdoctoral strategic topics
SPECIALITY:
TECNOLOGÍA DE ALIMENTOSScientific discipline:
Food engineering and Biotechnology - Food engineering and BiotechnologyTopic:
NEW ANTIMICROBIAL BIODEGRADABLE FILMS BASED ON MODIFIED STARCHES REINFORCED OR NOT WITH CRYSTALLINE NANOCELLULOSE FOR FOOD PRESERVATION APPLICATIONSWorkplace
INSTITUTO DE TECNOLOGIAS Y CIENCIAS DE LA INGENIERIA "HILARIO FERNANDEZ LONG" (INTECIN, CONICET-UBA) Depends on
- CONSEJO NACIONAL DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS Y TECNICAS (CONICET)
- UNIVERSIDAD DE BUENOS AIRES (UBA)
- FACULTAD DE INGENIERIA
Address: | |
AV. PASEO COLON 850, piso 1SUB, C1063ACV - Capital Federal - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Procesos de conservación de alimentos: formulación de recubrimientos comestibles, aplicación en quesos. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Conservación de alimentos
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Other engineering and technologies
Technological Capacities
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.4. Food Processing
- 1.5. Food Technology
Key Words
RECUBRIMIENTOS COMESTIBLESCHEESESEDIBLE FILMSPRESERVACIÓN DE ALIMENTOSQUESOSFOOD PRESERVATION
Education
2018 - 2023
Doctorado de la Universidad de Buenos Aires en el área de Química Industrial
FACULTAD DE CIENCIAS EXACTAS Y NATURALES, UNIVERSIDAD DE BUENOS AIRES
2008 - 2017
Ingeniera de Alimentos
FACULTAD DE INGENIERIA, UNIVERSIDAD DE BUENOS AIRES
FLORES, Silvia Karina
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
Loading data . . .
Services
Loading data . . .