MOBILI, PABLO
Adjunctive researcher
SPECIALITY:
microbiologíaScientific discipline:
Food engineering and BiotechnologyTopic:
Utilization of spectroscopic methods and multivariate analysis for the characterization of biological structuresWorkplace
CENTRO DE INVESTIGACION Y DESARROLLO EN CIENCIA Y TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS (CIDCA, CONICET-CIC-UNLP) Depends on
- CONSEJO NACIONAL DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS Y TECNICAS (CONICET)
- COMISION DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS DE LA PROVINCIA DE BUENOS AIRES (CIC)
- UNIVERSIDAD NACIONAL DE LA PLATA (UNLP)
- FACULTAD DE CS.EXACTAS
Address: | |
47 Y 116 S/N, B1900AJJ - La Plata - Buenos Aires - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Propiedades estructurales y funcionales de proteínas bacterianas. Espectroscopía Infrarroja (FTIR). Propiedades probióticas de microorganismos. Preservación de microorganismos probióticos. Propiedades prebióticas y preservadoras de oligosacáridos. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Métodos de preservación de bacterias
Natural and exact sciences - Biological sciences - Cell biology, microbiology
Síntesis de oligosacáridos prebióticos y utilización como preservadores de BAL
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
Technological Capacities
- 6. Biological sciences
- 2. Biology/Biotechnology
- 2.4. In vitro Testing, Trials
- 2.5. Microbiology
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 1.5. Food Technology
- 2. Food quality and safety
- 2.1. Detection and Analysis methods
- 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
Key Words
MICROBIOLOGIAMICROBIOLOGYFTIRPREBIOTICOSPROBIOTICOSPROBIOTICSPREBIOTICS
Education
2002 - 2008
Doctor de la Facultad de Ciencias Exactas
UNIVERSIDAD NACIONAL DE LA PLATA
1993 - 2001
Bioquímico
UNIVERSIDAD NACIONAL DE LA PLATA
Science and Technology Production
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