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BARRADO, NICOLÁS MAXIMILIANO

Internal doctoral strategic topics

SPECIALITY:

Alimentos Funcionales, Revalorización de Residuos, Medioambiente

Scientific discipline:

Food engineering and Biotechnology - Environment, Conservation and Sustainability

Topic:

VALORIZACION DE SEMILLAS DE FRUTALES DE CAROZO (CIRUELOS/ALBARICOQUERO/DAMASQUERO) PARA LA ELABORACION DE PRODUCTOS ALIMENTICIOS ALTERNATIVOS APTOS PARA PERSONAS CON REGÍMENES ESPECIALES.

Workplace

CENTRO REGIONAL DE ESTUDIOS SISTEMICO DE CADENAS AGROALIMENTARIAS Depends on
  • UNIVERSIDAD NACIONAL DEL CENTRO DE LA PROVINCIA DE BUENOS AIRES (UNICEN)
    • FACULTAD DE AGRONOMIA
Address:
AV. REPUBLICA DE ITALIA 780, 7300 - Azul - Buenos Aires - Argentina

Contact:

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S&T Expertise*

Estudio y desarrollo de matrices alimentarias innovadoras y análisis de sus propiedades fisicoquímicas y biológicas a partir de productos subvalorados de la industria agroalimentaria. *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

Revalorización de subproductos para la obtención de alimentos Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages

Technological Capacities

  • 8. Agrofood industry
    • 1. Technologies for the food industry
      • 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
      • 1.4. Food Processing
      • 1.1. Drink Technology
      • 1.5. Food Technology
      • 1.3. Food Packaging/Handling
    • 2. Food quality and safety
      • 2.1. Detection and Analysis methods
      • 2.3. Safe production methods
      • 2.4. Traceability of food
      • 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
    • 3. Micro- and Nanotechnology related to agrofood

Key Words

RevalorizaciónDuraznoRevaluationAlimentosFoodsPeach

Education

2016 - 2022

Ingeniero Agronómo

FACULTAD DE AGRONOMIA, UNIVERSIDAD NACIONAL DEL CENTRO DE LA PROVINCIA DE BUENOS AIRES


Co-directed by
SABINI, MARIA CAROLA
Scientific Research Career at CONICET

Science and Technology Production

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