BARRADO, NICOLÁS MAXIMILIANO
Internal doctoral strategic topics
SPECIALITY:
Alimentos Funcionales, Revalorización de Residuos, MedioambienteScientific discipline:
Food engineering and Biotechnology - Environment, Conservation and SustainabilityTopic:
VALORIZACION DE SEMILLAS DE FRUTALES DE CAROZO (CIRUELOS/ALBARICOQUERO/DAMASQUERO) PARA LA ELABORACION DE PRODUCTOS ALIMENTICIOS ALTERNATIVOS APTOS PARA PERSONAS CON REGÍMENES ESPECIALES.Workplace
CENTRO REGIONAL DE ESTUDIOS SISTEMICO DE CADENAS AGROALIMENTARIAS Depends on
- UNIVERSIDAD NACIONAL DEL CENTRO DE LA PROVINCIA DE BUENOS AIRES (UNICEN)
- FACULTAD DE AGRONOMIA
| Address: | |
| AV. REPUBLICA DE ITALIA 780, 7300 - Azul - Buenos Aires - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Estudio y desarrollo de matrices alimentarias innovadoras y análisis de sus propiedades fisicoquímicas y biológicas a partir de productos subvalorados de la industria agroalimentaria. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Revalorización de subproductos para la obtención de alimentos
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
Technological Capacities
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 1.4. Food Processing
- 1.1. Drink Technology
- 1.5. Food Technology
- 1.3. Food Packaging/Handling
- 2. Food quality and safety
- 2.1. Detection and Analysis methods
- 2.3. Safe production methods
- 2.4. Traceability of food
- 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
- 3. Micro- and Nanotechnology related to agrofood
Key Words
RevalorizaciónDuraznoRevaluationAlimentosFoodsPeach
Education
2016 - 2022
Ingeniero Agronómo
FACULTAD DE AGRONOMIA, UNIVERSIDAD NACIONAL DEL CENTRO DE LA PROVINCIA DE BUENOS AIRES
SABINI, Maria Carola
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
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