MUÑOZ BRAVO, GUADALUPE
Internal doctoral fellowship
SPECIALITY:
Elaboración de alimentos y su efecto en el sistema inmuneScientific discipline:
Medical Sciences - Food engineering and BiotechnologyTopic:
Innovation in gluten-free foods: Effect of metabolites and regional fruits in the development of healthy options for celiac patientsWorkplace
LABORATORIO DE INVESTIGACION Y DESARROLLO DE ALIMENTOS (LABIDAL, UNSTA) Depends on
- UNIVERSIDAD DEL NORTE "SANTO TOMAS DE AQUINO" (UNSTA)
- FACULTAD DE CIENCIAS DE LA SALUD
Address: | |
AV PRESIDENTE PERON 2085 - Yerba Buena - Marcos Paz - Tucumán - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Realicé una pasantía en el laboratorio de investigación y desarrollo de alimentos de la Facultad de Ciencias de la Salud de la Unsta y en el Instituto PROIMI-CONICET, hasta febrero de 2025 para adquirir experiencia en la técnicas de laboratorio, como preparación y esterilización de material de laboratorio, el análisis microbiologico de los alimentos, análisis químico de alimentos. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Alimentos
Natural and exact sciences - Biological sciences - Other biological sciences
Technological Capacities
- 6. Biological sciences
- 2. Biology/Biotechnology
- 2.5. Microbiology
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.1. Drink Technology
- 1.5. Food Technology
- 1.3. Food Packaging/Handling
- 1.4. Food Processing
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 2. Food quality and safety
- 2.4. Traceability of food
- 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
- 2.3. Safe production methods
- 2.1. Detection and Analysis methods
Key Words
Microbiologia Alimentos Food NutritionCeliac DiseaseMicrobiologyNutriciónCeliaquía
Education
2020 - 2024
Licenciado en Nutrición
FACULTAD DE CIENCIAS DE LA SALUD, UNIVERSIDAD DEL NORTE "SANTO TOMAS DE AQUINO"
MALDONADO GALDEANO, Maria Carolina
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
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