CONICET Community

ASURMENDI, PAULA

Assistant researcher

SPECIALITY:

Microbiología - Bacteriología

Scientific discipline:

Agrarian Sciences - Process Engineering

Topic:

BIOPRESERVATION OF BREWERS GRAINS BY APPLYING PROBIOTIC STRAINS TO IMPROVE PIG PRODUCTION

Workplace

INSTITUTO DE BIOTECNOLOGIA AMBIENTAL Y SALUD (INBIAS, CONICET-UNRC) Depends on
Address:
RUTA 8 KM 601, 5800 - Río Cuarto - Córdoba - Argentina

Contact:

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S&T Expertise*

Estudio de la acción bioprotectora de bacterias ácido lácticas sobre microorganismos patógenos humanos y animales, con potencial aplicación en alimentos o como microorganismos probióticos en tracto gastrointestinal o vaginal. *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

Bacterias Ácido Lácticas Natural and exact sciences - Biological sciences - Cell biology, microbiology

Technological Capacities

  • 6. Biological sciences
    • 2. Biology/Biotechnology
      • 2.5. Microbiology

Key Words

BACTERIOLOGÍAACTIVIDAD ANTIMICROBIANABACTERIOLOGYMICOLOGYMICOLOGíAANTIMICROBIAL ACTIVITY

Education

2010 - 2015

Doctor en Ciencias Biológicas

DEPARTAMENTO DE MICROBIOLOGIA E INMUNOLOGIA, FACULTAD DE CS.EXACTAS FISICOQUIMICAS Y NATURALES

2004 - 2010

Microbióloga

UNIVERSIDAD NACIONAL DE RIO CUARTO


Directed by
GIORDANO, WALTER FABIAN
Scientific Research Career at CONICET

Science and Technology Production

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