ZARBO COLOMBO, ANTONELLA AILIN
Internal doctoral strategic topics
SPECIALITY:
Tecnología de alimentosScientific discipline:
Food engineering and Biotechnology - Food engineering and BiotechnologyTopic:
Development of new fruit and vegetable based foods using underutilized vegetable portions and non-thermal preservation technologies.Workplace
INSTITUTO DE TECNOLOGIAS Y CIENCIAS DE LA INGENIERIA "HILARIO FERNANDEZ LONG" (INTECIN, CONICET-UBA) Depends on
- CONSEJO NACIONAL DE INVESTIGACIONES CIENTIFICAS Y TECNICAS (CONICET)
- UNIVERSIDAD DE BUENOS AIRES (UBA)
- FACULTAD DE INGENIERIA
Address: | |
AV. PASEO COLON 850, piso 1SUB, C1063ACV - Capital Federal - Argentina |
Contact:
S&T Expertise*
Se trabajará en el marco de una Beca CONICET para realizar una tesis doctoral basada en el estudio y desarrollo nuevos alimentos más naturales y seguros, mediante la aplicación de métodos de preservación que maximicen la seguridad y minimicen el deterioro de su calidad nutritiva y sensorial. Se incorporará el uso de porciones hortícolas subutilizadas y se evaluarán y seleccionarán tecnologías de envasado y materiales adecuados para el producto desarrollado. *Information provided by the agent in SIGEVALines of Investigation
Tecnología de alimentos
Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages
Technological Capacities
- 8. Agrofood industry
- 1. Technologies for the food industry
- 1.4. Food Processing
- 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
- 1.1. Drink Technology
- 1.5. Food Technology
- 2. Food quality and safety
- 2.3. Safe production methods
- 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
- 2.1. Detection and Analysis methods
Key Words
RevalorizaciónSubproductosTecnologías no térmicaRevaluationBy-productNon thermics technologies
Education
2010 - 2022
Ingeniera de alimentos
FACULTAD DE INGENIERIA, UNIVERSIDAD DE BUENOS AIRES
AGÜERO, Maria Victoria
Scientific Research Career at CONICET
Science and Technology Production
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Services
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