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ZARBO COLOMBO, ANTONELLA AILIN

Internal doctoral strategic topics

SPECIALITY:

Tecnología de alimentos

Scientific discipline:

Food engineering and Biotechnology - Food engineering and Biotechnology

Topic:

Development of new fruit and vegetable based foods using underutilized vegetable portions and non-thermal preservation technologies.

Workplace

INSTITUTO DE TECNOLOGIAS Y CIENCIAS DE LA INGENIERIA "HILARIO FERNANDEZ LONG" (INTECIN, CONICET-UBA) Depends on
Address:
AV. PASEO COLON 850, piso 1SUB, C1063ACV - Capital Federal - Argentina

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S&T Expertise*

Se trabajará en el marco de una Beca CONICET para realizar una tesis doctoral basada en el estudio y desarrollo nuevos alimentos más naturales y seguros, mediante la aplicación de métodos de preservación que maximicen la seguridad y minimicen el deterioro de su calidad nutritiva y sensorial. Se incorporará el uso de porciones hortícolas subutilizadas y se evaluarán y seleccionarán tecnologías de envasado y materiales adecuados para el producto desarrollado. *Information provided by the agent in SIGEVA

Lines of Investigation

Tecnología de alimentos Engineering and technologies - Other engineering and technologies - Food and beverages

Technological Capacities

  • 8. Agrofood industry
    • 1. Technologies for the food industry
      • 1.4. Food Processing
      • 1.2. Food Additives/Ingredients/Functional Food
      • 1.1. Drink Technology
      • 1.5. Food Technology
    • 2. Food quality and safety
      • 2.3. Safe production methods
      • 2.2. Food Microbiology/Toxicology/Quality Control
      • 2.1. Detection and Analysis methods

Key Words

RevalorizaciónSubproductosTecnologías no térmicaRevaluationBy-productNon thermics technologies

Education

2010 - 2022

Ingeniera de alimentos

FACULTAD DE INGENIERIA, UNIVERSIDAD DE BUENOS AIRES


Directed by
AGÜERO, MARIA VICTORIA
Scientific Research Career at CONICET

Science and Technology Production

Services